حدیث روز :
امام رضا (ع) می فرماید : پنهان كننده كار نيك (پاداشش) برابر هفتاد حسنه است و آشكاركننده كار بد سـرافكنـده است و پنهان كننـده كـار بـد آمـرزيـده است.


» » » » اشتغال حلقه مفقوده توسعه کردستان/ آمارها متناقص است

اشتغال حلقه مفقوده توسعه کردستان/ آمارها متناقص استکردستان یکی ازاستان های غنی از لحاظ منابع انسانی است وهم اکنون بیش از ۱۵۰ هزار نیروی تحصیلکرده آماده کار در این استان وجود دارد و باید برای توسعه استان ازاین نیروها بیشتراستفاده کرد.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل از خبرگزاری مهر: در طول تاریخ همواره کشورهایی تحول آفرین بوده اند که توانسته اند از نیروی انسانی خود به بهترین شکل ممکن استفاده کنند و توانمندی‌های بالقوه آنان را به فعلیت در آوردند.

تاریخ هزاران ساله سرزمین ایران نیز سرشار از فراز و فرودهایی بوده که هرگاه ایرانیان بر توانمندی‌های داخلی خویش تکیه کرده اند به موفقیت و عزت دست یافته اند و هرگاه در بین صفوف آنها تفرقه ایجاد شده است با صدمات و خساراتی روبرو شده اند.

نادیده گرفتن توانمندی‌های داخلی در برهه‌هایی موجب عقب افتادگی کشورمان شده و بالعکس توجه به ظرفیت‌های داخلی موجب استقلال و خودکفایی شده است.

استان حاصلخیز و ثروتمند کردستان نیز از این امر مستثنی نبوده و هرگاه به نخبگان و ظرفیت‌های داخلی آن توجه شده موجب افتخار برای همه ایرانیان گشته است.

متأسفانه طی دو دهه اخیر نیروی توانمند و تحصیلکرده کردستان با بی مهری و کم توجهی‌هایی روبرو شده و این استان مرزی هم اکنون به گفته نماینده ولی فقیه در استان و سایر مسئولان استانی دارای بیش از ۱۵۰ هزار تحصیلکرده بیکار است.

بدون شک برنامه ریزی درست و منطقی برای این ظرفیت بزرگ نیروی انسانی می‌تواند رمز توسعه و شکوفایی استان مرزی کردستان باشد و دولت سیزدهم آزمون بزرگی را پیش رو خواهد داشت.

تاکنون ظرفیت بخش‌های کشاورزی، معدن و گردشگری کردستان به شیوه علمی و عملیاتی مورد بررسی قرار گرفته نشده است.

انتظار می‌رود استاندار کردستان ادعای مدیران اعضای شورای اشتغال استان مبنی بر اشتغال زایی برای چندین هزار جوان کردستانی در چند سال اخیر را راستی آزمایی کرده و میزان واقعی اشتغال در استان را در اختیار مردم و رسانه‌ها قرار دهد.

 

هنوز آمار دقیقی از تعداد بیکاران در استان نداریم

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: شورای اشتغال از مهمترین جلسات است و نباید این شورا به این مهمی و تأثیرگذاری به ارائه آمار خلاصه شود.

محسن فتحی افزود: متأسفانه آمارها در حوزه اشتغال در کردستان واقعی نیست، اداره کار یک آماری ارائه می‌کند و سایر دستگاه‌ها آمار دیگری اعلام می‌کنند لذا تا اطلاعات درست و واقعی نداشته باشیم تصمیم‌گیری درستی اتخاذ نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: کردستان یکی از استان‌های دارای بیشترین تعداد بیکاری در کشور است و متأسفانه هنوز آمار دقیقی از تعداد بیکاران در استان نداریم.

فتحی اظهار کرد: بانک‌های عامل در استان نیز وظیفه واقعی خود را انجام نداده‌اند و بسیاری از سرمایه‌گذاران را در روند اداری گیر انداخته و پشیمان کرده‌اند.

نماینده مردم شهرستان‌های سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان در استان مغفول مانده اند و جای سوال دارد که در حوزه آی‌تی به عنوان یکی از پیشران‌های استان چه میزان اشتغالزایی داشته ایم.

فتحی افزود: حمایت از سرمایه گذار به معنی شریک بودن با آن سرمایه‌گذار نیست بلکه به این معناست که دغدغه اصلی توسعه استان را دارند.

وی اظهار کرد: همه ما از ظرفیت‌های استان شناخت داریم اما چرا نتوانسته‌ایم بایدها و کارهایی که باید انجام شود را عملیاتی کنیم سوالی است که باید پاسخ داده شود.

 

دولتمردان در دولت سیزدهم مبحث اشتغال جوانان را در اولویت قرار دهند

امام جمعه سنندج اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب همواره در سخنرانی‌های خویش بر حمایت از نخبگان و استفاده از توانمندی جوانان در عرصه‌های مختلف تأکید داشته و دارند.

ماموستا فایق رستمی افزود: استان کردستان نیز سرشار از استعدادهای ناب بوده و هزاران جوانان تحصیلکرده و نخبه در این استان حضور دارند که بزرگترین دغدغه آنها اشتغال و نقش آفرینی در توسعه استان است.

وی خاطرنشان کرد: از دولت سیزدهم و مدیران کشوری و استانی در این دولت انقلابی انتظار می‌رود که رفع دغدغه بیکاری جوانان را در اولویت قرار دهند.

ماموستا رستمی افزود: با رفع مشکل بیکاری شاهد کاهش آسیب‌های فرهنگی و اجتماعی خواهیم بود لذا کاهش میزان بیکاری در کردستان یک مطالبه عمومی است.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.