حدیث روز :
امام باقر (ع) می فرماید : همه كمال در سه چيز است : 1ـ فهم عميق در دين 2ـ صبر بر مصيبت و ناگوارى 3ـ اندازه گيرى خرج زندگانى


» » » » سه فروند موتور لنج در هرمزگان توقیف شد/کشف ۶تن ماهی قاچاق
تاریخ انتشار: 27-10-1399, 12:17
پ

جانشین مرزبانی هرمزگان از توقیف سه لنج صیادی غیرمجاز و کشف ۶ تن انواع ماهی قاچاق در مرزهای آبی بندرلنگه و بوموسی خبر داد.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل از خبرگزاری مهر: سرهنگ عبداله لشکری اظهارداشت: مرزبانان شهرستان بندرلنگه و بوموسی در یک عملیات هماهنگ و حین گشت زنی و کنترل حوزه استحفاظی به سه فروند موتور لنج در حال صید غیرمجاز ترال برخورد و شناورها را مورد بازدید و بررسی قرار دادند.

وی ادامه داد: در بازرسی مرزبانان از شناورهای صیادی، مشخص شد این شناورها دارای تور صیادی غیرمجاز ترال بوده و مقدار ۶ تن انواع ماهی قاچاق کشف و ۲۳ نفر نیز در این رابطه دستگیر شدند.

جانشین مرزبانی استان هرمزگان در پایان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ماهی های قاچاق کشف شده را ۲ میلیارد و ۶۱۰ میلیون ریال برآورد کرده اند، خاطرنشان کرد: در این رابطه پرونده ای تشکیل و متهمان برای سیر مراحل قانونی پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع مسئول شدند.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.