حدیث روز :
امام حسین (ع) می فرماید : هيچ كس روز قيامت در امان نيست ، مگر آن كه در دنيا خدا ترس باشد.


» » » » جوانان، ازدواج را سخت نگیرند/ مهریه و جهیزیه زیاد خوشبختی نمی‌آورد
تاریخ انتشار: 19-04-1400, 10:06
پ

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه گفت: جوانان کوتاه بیایند، ازدواج را سخت نگیرند و زدوتر ازدواج کنند.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل از خبرگزاری فارس: آیت‌الله مصطفی علما در جمع اصحاب رسانه با  اشاره به اول ذی‌الحجه(دوشنبه‌جاری) سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)ضمن برشمردن اهمیت تشکیل خانواده، اظهار داشت: خانواده‌ها ازدواج جوانان را آسان و سبک بگیرند.

وی، از پدر و مادرها، دختر و پسرها خواست زندگی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا(س)، این ۲ شخصیت بزرگ اسلام را الگوی خود قرار دهند و ازدواج‌های ساده را جایگزین تجملات و رسم‌های اشتباه کنند.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با اشاره به اهمیت فراوان ازدواج، گفت: حضرت محمد (ص) در حدیثی فرمودند که انسان با ازدواج دو‌سوم دین خود را تکمیل می‌کند پس همه باید در امر ازدواج جوانان کمک کنند، جوانان نیز کوتاه بیایند و سخت نگیرند و زدوتر ازدواج کنند.

وی با اشاره به سد و مانع مهریه زیاد برای ازدواج جوانان، افزود: خانواده‌ها اگر احکام و الگوهای اسلامی را در امر ازدواج رعایت کنند لازم نیست مهریه زیاد باشد، در قدیم جهیزیه دختران یک صندوقچه بیشتر نبود و زوج‌ها تا آخر عمر زندگی‌شان دوام می‌آورد و مشکلی پیش نمی‌آمد، بنابراین خانواده‌ها و جوانان باید معیار و الگوی ازدواج امروزه خود را تغییر دهند، مهریه و جهیزیه زیاد خوشبختی نمی‌آورد. 


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.