حدیث روز :
پیامبر اکرم (ص) می فرماید : نه من و نه گویندگان قبل از من کلمه ای پر محتوا همانند لا اله الا الله نگفته ایم.


» » » » کاهش گازبهای مشترکین در طرح بهینه سازی موتورخانه ها
تاریخ انتشار: 10-03-1400, 10:12
پ

کاهش گازبهای مشترکین در طرح بهینه سازی موتورخانه هارئیس بهینه سازی مصرف گازاستان بر لزوم اجرای طرح بهینه سازی موتورخانه واحد های مسکونی وتجاری تاکید کرد که با انجام آن شاهد کاهش گازبهای مشترکین و صرفه جوئی مصرف گاز تا 10درصد در موتورخانه ها خواهیم بود.

 

...

به گزارش کاوش نیوز؛ محمدرضا برنا در جلسه بررسی مسائل و مشکلات طرح بهینه سازی موتورخانه واحد های مسکونی وتجاری که با حضور مجریان طرح و به میزبانی شرکت گاز استان گلستان برگزار شد، افزود: با توجه  به طرح رایگان شرکت ملی گازایران در خصوص 3 اقدام  حمایتی تنظیم شعله مشعل، نصب دستگاه ضدرسوب و عایقکاری لوله ها ،خواستار مشارکت بیشتر شرکت های پیمانکاری در این زمینه شدند.

وی با بیان این که مجریان و پیمانکاران بازوان اجرائی شرکت هستند، اظهارداشت: لازم است نسبت به انجام طرح بهینه سازی جدیت بیشتری به خرج داده شود و با عنایت به فرصت زمانی کافی تا شروع فصل سرما، از این موقعیت استفاده نموده و با افزایش عقود قرارداد وتشویق مشمولین این طرح ، گام بزرگی نسبت به تکمیل بهینه سازی و نوسازی موتورخانه ها برداشته شود.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.