حدیث روز :
پیامبر اکرم (ص) می فرماید : بهای بهشت لا اله الا الله است.


» » » » شدت سرما در خراسان جنوبی کاهش می‌یابد
تاریخ انتشار: 29-08-1400, 12:29
پ

شدت سرما در خراسان جنوبی کاهش می‌یابدبنابر اعلام اداره کل هواشناسی خراسان جنوبی از امروز (شنبه) تا اواسط هفته جاری روند تغییرات دما در این استان افزایشی خواهد بود و هوا در طول روز گرم‌تر می‌شود.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل از ایرنا: اداره کل هواشناسی مطابق با داده‌ها، تصاویر ماهواره‌ای و الگوی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناختی، شرایط جوی تا اواسط این هفته پایدار و یکنواخت پیش‌بینی می‌شود و در این مدت روند تغییرات دما افزایشی است.

سرما و یخبندان شبانه در منطقه نیز به‌تدریج کاهش می‌یابد و به مناطق سردسیر استان محدود می‌شود.

همچنین از دوشنبه (اول آذر) به‌تدریج افزایش ابر و بارش ملایم باران و برف در خراسان جنوبی قابل پیش‌بینی است.

صبح امروز دمای هوا در ۹ شهر استان خراسان جنوبی زیر صفر درجه بود و وقوع یخبندان در این مناطق گزارش شد.

سامانه بارشی هفته گذشته به‌صورت بارش خفیف باران و برف در خراسان جنوبی فعال بود و در پایان هفته نیز دمای هوا به‌طور محسوس کاهش یافت.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.