حدیث روز :
امام حسین (ع) می فرماید : به درستي كه من مرگ را جز سعادت نمي بينم و زندگي با ستمكاران را جز محنت نمي دانم.


» » » » ۱۵۷ برنامه فرهنگی در دهه امامت و ولایت در گلستان برگزار می شود
تاریخ انتشار: 15-04-1401, 10:40
پ

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان از اجرای بیش از ۱۵۷ برنامه فرهنگی به مناسبت دهه امامت در گلستان خبرداد.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل از خبرگزاری مهر: حجت‌الاسلام رضا دیلمی اظهار کرد: به مناسبت گرامیداشت دهه امامت و ولایت اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان، ۱۵۷ برنامه فرهنگی در پنج کارگروه تخصصی روحانیان و مساجد، مناطق تلفیقی، بانوان، رسانه و کارگروه تشکل‌ها را پیش بینی کرده است.

معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان افزود: برگزاری دعای عرفه، گردهمایی مبلغان و مسئولان هیأت‌های مذهبی، تبیین واقعه غدیر، ایستگاه‌های خدمت رسانی، برگزاری نماز عید قربان، مسابقه خطبه غدیر، همایش سادات محله، راه اندازی کاروان‌های شادی و اجرای نورافشانی، پویش بهترین سفره قربان و غدیر، عیادت از بیماران، دیدار با خانواده شهدای سادات و برگزاری گفتمان بصیرتی با موضوع غدیر از اهم برنامه‌هایی است که به مناسبت دهه امامت و ولایت در گلستان اجرا می‌شود.

وی اضافه کرد: اطعام علوی جزو موضوعات مهمی است که توسط تشکل‌های دینی و مذهبی در دهه امامت و ولایت پیگیری می‌شود.

دیلمی تصریح کرد: اجرای برنامه‌های متمرکز فرهنگی ده شب در ده مسجد، یکی از شاخص‌ترین برنامه‌هایی است که به مناسبت اعیاد غدیر و قربان در شهرستان‌های استان، اجرا می‌شود.

معاون امور فرهنگی و تبلیغ اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان از اجرای شب شعر در دهه امامت و ولایت خبر داد و افزود: مراسم شب شعر با حضور هنرمندان و شعرای استان در برخی شهرستان‌ها برگزار می‌شود.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.