حدیث روز :
امام باقر (ع) می فرماید : همه كمال در سه چيز است : 1ـ فهم عميق در دين 2ـ صبر بر مصيبت و ناگوارى 3ـ اندازه گيرى خرج زندگانى


» » » » توقیف محموله 100 میلیاردی در خلیج‌فارس/ بار شناور قاچاق چه بود؟
تاریخ انتشار: 14-07-1400, 12:18
پ

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از کشف بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان کالای قاچاق در بندر کنگان با توقیف یک فروند شناور باری خبر داد.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل از خبرگزاری فارس: سرهنگ یدالله شرفی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری در امر مقابله و مبارزه با کالای قاچاق اظهار داشت: طی مدت ده شبانه‌روز، دریابانان با اشراف اطلاعاتی از اقدام قاچاقچیان مبنی بر حمل کالای قاچاق در یک شناور در اسکله نخل تقی و احتمال تخلیه غیرمجاز، بلافاصله بررسی ویژه موضوع را در دستور کار خود قرار دادند و در اقدامی به‌موقع موفق به توقیف شناور شدند.

فرمانده مرزبانی بوشهر افزود: کالاهای شناور به صورت حرفه‌ای و در قالب کالاهای ملوانی جاسازی شده بود و شامل هشت دستگاه موتورسیکلت پاکشتی، یک دستگاه قایق یاماها جت توربو، دو دستگاه موتورسیکلت سنگین، ۱۰۴ قطعه لوازم یدکی خودرو، ۲۳۰ عدد قطعات کامپیوتر، ۲۵۲ هزار عدد قرص نیروزا، ۹ هزار کیلوگرم پودر نیروزا، ۲۲ هزار بطری شربت نیروزا، ۶ دستگاه لوازم پزشکی، ۲۳۴ دستگاه دوربین مدار بسته، پنج هزار عدد لوازم جانبی موبایل، ۶ میلیون و ۶۱۴ هزار لوازم آرایشی و بهداشتی، ۲۴۵ دستگاه رسیور، ۳۲۸ هزار برگ پاسور، سه هزار ثوب پوشاک و صدها قلم کالا مشاهده که برآورد میزان کشفیات کالای موجود برابر نظریه کارشناسان به ارزش ۱۰۵ میلیارد تومان می‌باشد.

وی اضافه کرد: در این راستا ۶ نفر متهم دستگیر و به مراجع قضایی معرفی گردیدند.

فرمانده دریابانی استان بوشهر خاطرنشان کرد: دریابانان با اشرافیت اطلاعاتی و عملیاتی بر آب‌های ساحلی استان و کنترل دقیق شناورهای تجاری و صیادی از ورود هرگونه کالای قاچاق جلوگیری و عرصه را بر قاچاقچیان و مجرمین و افراد سودجو تنگ می‌نمایند.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.