حدیث روز :
امام باقر (ع) می فرماید : دانشمندى كه از علمش استفاده شود ، از هفتاد هزار عابد بهتر است.


» » » » ۳.۵ میلیون گردشگر به مشگین‌شهر سفر کردند
تاریخ انتشار: 9-07-1398, 12:58
پ

فرماندار مشگین‌شهر گفت: بر اساس آمار حاصله از تردد شمارهای جاده‌ای و آمار ارائه شده از سوی اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در نیمه نخست سال جاری بیش از ۳.۵ میلیون نفر به این شهرستان مسافرت کردند.

...

کاوش نیوز: اکبر صمدی بازدید از برخی اماکن گردشگری این شهرستان افزود: این آمار در مقایسه با مدت مشابه پارسال بیش از ۲۰ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی اظهار داشت: در همین مدت حدود یک میلیون اسکان شبانه نیز در اماکن اقامتی به ثبت رسیده است.

فرماندار مشگین‌شهر تشریح کرد: آمار اسکان مسافران فرهنگی نیز در مقایسه با سال قبل افزایش قابل توجهی داشته طوری‌که بر اساس اعلام اداره کل آموزش و پرورش استان اردبیل در بهار و تابستان سال جاری بیشترین میزان اسکان مسافران فرهنگی در استان مربوط به شهرستان مشگین‌شهر بوده است.

وی از آمادگی فرمانداری برای حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در زمینه گردشگری خبر داد.

شهرستان مشگین‌شهر با دارا بودن جاذبه‌های متعدد گردشگری از جمله دامنه‌های بکر سبلان ، چندین مجتمع مدرن آبدرمانی ،آثار مختلف باستانی و تاریخی و ده‌ها جاذبه دیگر از مناطق گردشگرپذیر کشور است.

در سال‌های اخیر با ایجاد پل معلق و احداث شهرک بازی‌های هیجانی مشگین‌شهر به یکی از مقاصد اصلی گردشگری در کشور تبدیل شده و هم‌اکنون به رغم سپری شدن تابستان این شهرستان همچنان میزبان گردشگران داخلی و خارجی است.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.