حدیث روز :
امام باقر (ع) می فرماید : همه كمال در سه چيز است : 1ـ فهم عميق در دين 2ـ صبر بر مصيبت و ناگوارى 3ـ اندازه گيرى خرج زندگانى


» » » » فقدان آموزش مشکل صنعت چرم کشور است

مدیر رسته چرم و کفش کشور:

فقدان آموزش مشکل صنعت چرم کشور است

فقدان آموزش مشکل صنعت چرم کشور است مدیر رسته چرم و کفش کشور، کم توجهی ها به آموزش و کمبود نیروی انسانی از مهمترین ضعف های صنعت چرم و کفش کشور نام برد و اظهار داشت : برای تقویت این صنعت باید همکاری های آموزشی و پژووهشی با مراکز دانشگاهی و فنی و حرفه ای بیشتر شود.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل از ایرنا: آرش منصوری  در حاشیه بازدید از مرکز آموزشی  یک واحد تولیدی چرم در کرج گفت: در بررسی های میدانی، علمی و پژوهشی‌ به این نتیجه رسیده ایم که بخشی از ضعف ها در صنعت چرم کشور از کم توجهی ها نسبت به آموزش و کمبود نیروی کار آمد و حرفه ای سرچشمه گرفته است.

مدیر رسته چرم و کفش کشور به نشست اخیر فعالان صنعت چرم و مصنوعات چرمی  استان های تهران، البرز، خراسان رضوی، مازندران، همدان و آذربایجان اشاره کرد و گفت: به اطلاعات ریز و درشتی دست یافتیم که در تقویت تعامل میان صنعت چرم و مراکز آموزشی و مهارت آموزی، برای رشد و توسعه این صنعت موثر واقع خواهد شد.

وی بیان داشت: ضعف در بازاریابی و فروش دیگر  چالش  صنعت چرم  است که برای رفع این چالش دوره های آموزشی تخصصی باید مد نظر قرار بگیرد.

منصوری افزود: برای ایجاد و تغییر زیربنایی و ماندگار در فرهنگ کار و تولید، نیاز به آموزش و برنامه در مراکز آموزش فنی و مدارس است. اگر متمایل به تغییر وضع موجود هستیم، باید آموزش را به جهت بهینه کردن و آماده سازی بستر مناسب در جهت اهداف مشترک، باز طراحی کنیم.

 وی ادامه داد: در همین راستا نیاز به ایجاد و طراحی نهاد آموزشی در صنعت چرم هستیم و مشکلات این صنعت  به طور تخصصی توجه قرار گیرد.

منصوری با تاکید بر ضرورت اصلاح و به روز شدن قوانین حاکم برصنعت گفت: باید این قوانین به نحوی‌ دستخوش اصلاح و تغییر شود تا صنعت کشور از انبوه پیچیدگی ها در مسیر جهش تولید رهایی یابد.

مدیر رسته چرم و کفش کشور، به روز رسانی دانش فنی در بخش صنعت را راهکاری کارآمد در دستیابی به روش های نوین تولید کالاهای با کیفیت و پر طرفدار در بازار های داخل و خارج از کشور و حرکتی موثر در مسیر جهش تولید و افزایش اشتغال عنوان کرد.

وی تاکید کرد که گسترش برنامه های آموزشی در پوشش تعامل صنعت، دانشگاه و مهارت آموزی در مراکز فنی حرفه ای با هدف ارتقای دانش روز نیروی انسانی صنایع گامی مهم در نوآوری و توسعه صنعت به شمار می رود.

وی گفت: در شرایطی که تحریم ها اقتصاد کشور ما را نشانه گرفته است،  ضروری است دانشگاه و صنعت با کمک مراکز مهارت آموزی در اقدامی مشترک شعارهای  محوری«خود اتکایی» ، «رهایی از وابستگی ها» و «توسعه صادرات » را به معنای کامل کلمه عملیاتی کنند.

منصوری تصریح کرد: ایجاد تعامل بین صنعت و دانشگاه حرکت در توسعه صنعت را سرعت می بخشد و بستر مناسبی برای اشتغال زایی فراهم می آورد.

وی اظهار داشت: با وجود حرکت های مثبت در تعامل میان دانشگاه و صنعت طی سال های اخیر، همچنان فاصله  زیاد بین فعالان اقتصادی و دانشگاهیان به عنوان یک چالش حاد در مسیر رشد اقتصاد کشور خودنمایی می کند.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.