حدیث روز :
پیامبر اکرم (ص) می فرماید : محبوب ترین کارها نزد خدا با دوام ترین آنهاست گرچه ا ندک باشد.


» » » » سازمان تبلیغات پرچم دار فرهنگ وفکر اسلامی در جهان است
تاریخ انتشار: 31-03-1402, 20:57
پ

مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی گلستان:

سازمان تبلیغات پرچم دار فرهنگ وفکر اسلامی در جهان است

سازمان تبلیغات پرچم دار فرهنگ وفکر اسلامی در جهان استمدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: سازمان تبلیغات اسلامی امروز پرچم دار راهکارها و برنامه های فکری و فرهنگی اسلامی در دنیا است.

...

به گزارش کاوش نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی گرزین، مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان به مناسبت سالروز تاسیس تبلیغات اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه که امروز، ۳۱ خرداد در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی گلستان برگزار شد، ضمن تبریک ایام ذی الحجه و سالروز ازدواج آمام علی(ع) و حضرت زهرا(‌س) گفت: اتفاقات زیادی در تاریخ بشریت رخ داده که تشکیل پیوند آسمانی این دو بزرگوار و هر آنچه در تاریخ داریم همه را مدیون این پیوند نورانی می‌دانیم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان به سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امام(ره) اشاره کرد و گفت: در چنین روزی سازمان تبلیغات اسلامی به فرمان امامی دوراندیش و صاحب نظر و اسلام شناس و سیاستمدار تشکیل شد که تدابیر ایشان برگرفته از اسلام ناب و قرآن و سيره اهل‌بیت(ع) بود.

حجت‌الاسلام گرزین با بیان‌ اینکه تدابیر امام(ره) الگوی مدیریتی و حکمرانی جهان را تغییر داد، گفت: این الگوی حکمرانی آنقدر قوی و مقتدر بود که در طول چهل و پنج سال از عمر انقلاب در برابر همه هجمه‌های دشمن از ابتدای انقلاب اعم از گروهک منافقین، جنگ تحمیلی و تحریم‌های سنگین و در حال حاضر جنگ رسانه و ترکیبی نتوانسته ذره‌ای از اراده پولادین این انقلاب خدشه وارد کند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان‌اینکه تبلیغات اسلامی از رویش‌های اصیل انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: بیش از چهار دهه از عمر این نهاد مقدس انقلابی می‌گذرد و به تعبیر مقام معظم رهبری نه تنها از ضرورت وجودی این نهاد کاسته نشده بلکه این نهاد منشأ خدمات ارزنده فرهنگی و اجتماعی در جامعه است.

حجت‌الاسلام گرزین‌ جایگاه تبلیغات اسلامی  را در تحولات فرهنگی دنیا ارزشمند دانست و گفت: با توجه به اینکه امروزه تبلیغات و رسانه حرف اول را در دنیا می‌زند اگر تبلیغات اسلامی این مسئله را جدی بگیرد می‌تواند پرچمدار گفتمان و آرمان‌های انقلاب و نیازهای آن در داخل و خارج کشور باشد.

وی با بیان اینکه پیام امام(ره) از تشکیل سازمان تبلیغات شناساندن خوبیها و نشر خوبیها و ترسیم زشتی‌ها و منع از آن بود، گفت: استدلال‌های فکری امام(ره) باعث شد که غیرمسلمان هم از پیام و آرمان‌های انقلاب اسقبال کرده و این مبانی فکری امروزه یکی از مهمترین محورهای سیاسی و امنیتی دنیا باشد.

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان اینکه هدف ما در این نهاد انقلابی ارائه خدمت فرهنگی و قرآنی و اجتماعی است، گفت: تقویت و راه‌اندازی مرکز مفتاح در حیطه تقریب، مرکز مرآت ویژه تعالی خانواده و مرکز محراب ویژه ساماندهی امور مساجد و راه‌اندازی مرکز رسانه انقلاب اسلامی از جمله اقداماتی در جهت توانمندسازی حلقه‌های میانی اعم از نخبگان و هیئات مذهبی و بانوان قرآنی می‌باشد.

وی با بیان اینکه ۶۰۰ برنامه عمومی و تخصصی در به مناسبت سالروز تشکیل سازمان تبلیغات اسلامی برگزار خواهد شد، گفت: ۶۰ برنامه به صورت شاخص به صورت گسترده در مساجد با عنوان10 شب 10 مسجد در هر شهرستان، برگزاری نشست با نخبگان و اندیشمندان، هم اندیشی با دستگاه های فرهنگی، تجلیل از معمرین و مبلغین پیشکسوت، سرکشی از خانواده شهدای روحانی، تجدید بیعت با امام و شهدا، نشست های هم اندیشی با نسل جوان و نوجوان و افتتاح مرکز رسانه بخشی از برنامه های مهم این هفته است.

حجت الاسلام گرزین با اشاره به وجود 2000 مبلغ دینی در استان که حدود نیمی از آنها را بانوان تشکیل می‌دهند،گفت: از این تعداد یک هزار مبلغ در گلستان و مابقی در سایر استان ها فعالیت می کنند.

به گفته وی تا پایان سال گذشته 200 مبلغ با سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان روحانی مستقر جریان فرهنگی و تبلیغی همکاری داشتند که در حال حاضر طرح استقرار به حوزه علمیه و طرح هجرت واگذار شده تا برنامه های مبلغان را پیگیری کنند.

گرزین اضافه کرد: از آنجا که مخاطبان سازمان تبلیغات همه مردم هستند قراراست با برگزاری دوره‌های تخصصی، مبلغین را برای سال جاری براساس ظرفیت و تخصصشان تقویت و توانمندسازی کنیم و به سمت فعالیت‌های متناسب با نیازهای جامعه سوق دهیم.

حجت الاسلام گرزین با بیان این که حدود هزار مبلغ دهه اول محرم در استان به امر تبلیغ خواهند پرداخت، ادامه داد: طی دو هفته باقیمانده تا ماه محرم قرار است با برگزاری 5 نشست تخصصی برای مبلغات و مبلغین دینی با حضور مسئولان ملی و چهره های شاخص کشور آنان را بیشتر با نیازهای حال جامعه بیشتر آشنا و نسبت به تبلیغ در محرم و صفربرای حضور در منابر و مجالس عزای امام حسین (ع) آماده سازی کنیم.

وی همچنین راه اندازی گروه زیست عفیفانه را از برنامه های مهم این سازمان برشمرد و افزود: این گروه پژوهشی تبلیغی هستند که چندین ماه بر روی مفاهیم مرتب با حجاب و عفاف کار کرده اند که در آن عملکرد هوشمندانه در این خصوص را از دل مفاهیم، کتابها، مقالات و مباحث دینی مختلف برگرفته و با تولید ادبیات جدید امر به معروف و نهی از منکر نموده و در مقابل پدیده بی حجابی مبتنی بر مسائل تاریخی ایرانی کار کرده اند.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.