حدیث روز :
پیامبر اکرم (ص) می فرماید : نه من و نه گویندگان قبل از من کلمه ای پر محتوا همانند لا اله الا الله نگفته ایم.


» » » » بازار پسند بودن مهم ترین عامل غربالگری طرح های ورودی به مرکز نوآوری
تاریخ انتشار: 5-04-1400, 19:50
پ

رئیس پارک علم و فناوری استان گلستان خبر داد:

بازار پسند بودن مهم ترین عامل غربالگری طرح های ورودی به مرکز نوآوری

رئیس پارک علم و فناوری گلستان بازار پسند بودن طرح ها را از مهم ترین عامل غربالگری طرح های ورودی به مرکز نوآوری دانست.

 

...

 به گزارش کاوش نیوز؛ مهدی غفاری که به منظور هماهنگی و ارزیابی عملکرد مرکز نوآوری و شکوفایی از مرکز نوآوری و شکوفایی مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران گرگان بازدید کرد، گفت: توجه به مقوله بازار، مهم ترین فاکتور برای حمایت از یک طرح جدید است که انتظار داریم بتوانیم اهمیت تجاری سازی را برای کاراموزان،تبدیل به الفبای یک کسب و کار کنیم.

مهین رضایی رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شهرستان گرگان گفت: خلاقیت و نوآوری و بروز رسانی اطلاعات و داشته های علمی یکی از ضروریات امروز جامعه و مهارت آموزی محسوب می شود. به همین خاطر ارتقاء مرکز نوآوری و حمایت از فعالیت های آن همیشه در دستور کار این مرکز است.

درپایان این بازدید استارتاپ های صانع ، تولید کننده لوازم ، ابزارآلات خلاقانه صنعت ساختمان سازی،هوشمندسازی تجهیزات خودرو و ساختمان و تولید متریال پایه آثار هنر شامل خمیر سلولزی و خمیر پاپیه ماشه به تشریح فعالیت های خود پرداختند.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.