مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان گلستان از اجرای طرح حمایتی اعطای تسهیلات ویژه راهنمایان گردشگری و مؤسسات آموزشی گردشگری در راستای جبران بخشی از خسارات واردشده براثر شیوع ویروس کرونا خبر داد.
...
به گزارش کاوش نیوز؛ احمد تجری با اشاره به رکود کسبوکارهای گردشگری و حمایت از فعالان جوان گردشگری گفت: ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان با حمایت و همکاری یکی از خیرین استان، امکان بهرهمندی برای راهنمایان گردشگری که صرفاً در همین حوزه فعال هستند و همچنین مؤسسات آموزشی گردشگری استان از تسهیلات کمبهره (۴ درصدی) را فراهم کرده است.
وی خاطرنشان کرد: در این طرح حمایتی، راهنمایان گردشگری بهعنوان جوانترین قشر فعال در حوزه گردشگری که نقش بسزایی در راستای معرفی ظرفیتهای گردشگری استان دارند و همچنین مؤسسات آموزشی گردشگری بهعنوان یکی از بخشهای مؤثر در توسعه گردشگری استان، برای دریافت تسهیلات از مبلغ حداقل ۱۰۰ میلیون ریال تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال به بانک قرضالحسنه مهر ایران معرفی میشوند.
تجری با اشاره به اینکه درمجموع برای ۷۰ نفر از فعالان گردشگری این تسهیلات در نظر گرفتهشده است، بیان کرد: تاکنون ۴۲ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند و مابقی متقاضیان نیز بهصورت مستمر و هفتگی به بانک معرفی خواهند شد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گلستان در پایان اظهار امیدواری کرد با بهرهمندی فعالان گردشگری از این تسهیلات بخش اندکی از خسارات واردشده به این حوزه جبران شود.
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.



ارسال نظر