حدیث روز :
پیامبر اکرم (ص) می فرماید : برای بقا خلق شده اید نه برای نابودی و فنا و با مرگ تنها از جهانی به جهان دیگر منتقل می شوید.


» » » » طرح گردشگری «آشوراده» منتظر تصویب شورای عالی معماری و شهرسازی است
تاریخ انتشار: 16-06-1401, 10:19
پ

مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان گفت: برای اجرایی کردن طرح گردشگری و طبیعت گردی «آشوراده» منتظر تصویب آن در شورای عالی معماری و شهرسازی هستیم.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل ازخبرگزاری مهر: محمدرضا کنعانی اظهار کرد: طرح گردشگری و طبیعت گردی آشوراده دو بخش بوده که در محدوده ۲۲ هکتاری در داخل جزیره واقع شده است و منتظر مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی در خصوص این طرح هستیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان افزود: بخش دیگر در اراضی ۱۳۸ هکتاری و پشتیبان بوده که خارج از پناهگاه است و منعی هم برای اجرای آن وجود ندارد.
وی بیان کرد: اخیراً درخواستی برای ۴.۵ هکتار اجرای طرح در سایت پشتیبان داشتیم که مجوز آن صادر شده و به دلیل بیرون بودن از پناهگاه و تالاب حساسیتی برای اجرا ندارد.
کنعانی گفت: مجوز راه دسترسی در آشوراده صادر و احداث شده و برای اجرای طرح طبیعت گردی و گردشگری آشوراده منتظر تعیین تکلیف شورای عالی معماری و شهرسازی هستیم که در صورت تصویب وارد فاز اجرایی می‌شود.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.