حدیث روز :
امام رضا (ع) می فرماید : بخيل را آسايشى نيست و حسود را خوشى و لذتى نيست و زمامدار را وفايى نيست و دروغگو را مروت و مردانگى نيست.


» » » » خوزستان در رنگ بندی جدید کرونایی همچنان آبی است
تاریخ انتشار: 6-11-1400, 13:29
پ

خوزستان در رنگ بندی جدید کرونایی همچنان آبی استاستان خوزستان با وجود ورود سویه جدید اُمیکرون به کشور همچنان در وضعیت آبی قرار دارد.

...

به گزارش کاوش نیوز به نقل از ایرنا: بر اساس آخرین رنگ بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در فاصله زمانی کوتاه تری اعلام می شود تمام نقاط استان خوزستان در شرایط آبی قرار دارند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز گفت: اگرچه در وضعیت آبی کرونایی بسر می بریم اما نباید عادی انگاری را در جامعه رواج داد بلکه باید شیوه نامه های بهداشتی را بیش از گذشته رعایت کنیم.

دکتر محمدحسین سرمست از تمام هم استانی هایی که تاکنون نسبت به دریافت نوبت سوم واکسن اقدام نکرده اند خواست در سریعترین زمان برای دریافت واکسن مراجعه کنند همچنین افرادی که فقط یک نوبت واکسن دریافت کرده اند نسبت به تکمیل واکسیناسیون خود در موعد مقرر اقدام کنند.

وی گفت: دریافت دُز سوم از اهمیت بالایی در ایجاد سطح مطلوب ایمنی برخوردار است همچنین از بستری بیماران جلوگیری می کند.

 

به زودی نقشه کرونا در خوزستان تغییر می کند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با توجه به افزایش مراجعه و روند صعودی بیماران سرپایی در استان خوزستان و شناسایی موارد متعدد ابتلا به سویه اُمیکرون به زودی نقشه کرونا در خوزستان تغییر خواهد کرد.

وی افزود: از آنجا که ویروس با سرعت بالایی در حال انتشار در جامعه است باید از هرگونه تجمع و تردد غیرضروری خودداری کرد.

تاکنون ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار دُز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده و این روند همچنان در حال انجام است.

بنا بر تصویب ستاد ملی کرونا و به دلیل سرعت بالای سرایت سویه اُمیکرون نسبت به واریانت‌های قبلی رنگ‌بندی فوق‌العاده اُمیکرون جایگزین شاخص‌های رنگ‌بندی عادی شده است.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.