حدیث روز :
امام رضا (ع) می فرماید : بخيل را آسايشى نيست و حسود را خوشى و لذتى نيست و زمامدار را وفايى نيست و دروغگو را مروت و مردانگى نيست.


» » » » برگزاری مراسم گرامیداشت روز رودخانه ها برای نخستین بار در استان
تاریخ انتشار: 20-12-1399, 09:58
پ

برگزاری مراسم گرامیداشت روز رودخانه ها برای نخستین بار در استانمدیر کل مدیریت بحران استان گلستان برگزاری مراسم گرامیداشت روز رودخانه های استان را برای نخستین بار اقدام مناسب فرهنگی از جانب شرکت آب منطقه ای عنوان کرد.

 

...

به گزارش کاوش نیوز؛ مهندس قادری در این مراسم اظهار کرد: بسترسازی مناسب رودخانه ها و جلوگیری از ریختن زباله و اشیا اضافی در رودخانه باعث کاهش بحران های محیطی می شود.

وی افزود: اجرای طرحهای آموزشی نسبت به اهمیت و ارزش محیط زیست مانند آگاهی دهی عمومی درباره ارزش بالای آب از طریق رسانه های جمعی،کنترل آلودگی آب رودخانه ها و همچنین پاکیزه نگه داشتن رودخانه ها از جمله مهم ترین عوامل حفظ و صیانت از رودخانه ها است.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.