حدیث روز :
پیامبر اکرم (ص) می فرماید : از نفرين مظلوم بترسيد كه چون شعله آتش بر آسمان ميرود.


» » برنامه صد روزه برای پایان دولت داریم/ می‌خواستم دو وزیر زن انتخاب کنم/ توانم محدود بود و نشد!/ سرنوشت صد روز آخر چه می‌شود؟

رییس‌جمهور در نشست با فعالان امور زنان و خانواده گفت: استفاده از زنان در عرصه‌های مدیریتی همواره مورد تاکید این دولت بوده است.
...
به گزارش کاوش نیوز، حجت الاسلام حسن روحانی بعد از ظهر شنبه در دیدار جمعی از فعالان حوزه زنان و خانواده که به صورت محدود حضوری و ارتباط ویدئو کنفرانسی انجام شد، اظهار داشت: استفاده از زنان در عرصه های مدیریتی همواره مورد تاکید این دولت بوده است و علاقمند بودم که وزیر زن هم در کابینه داشته باشیم اما توانم محدود بود و نشد، البته امروز دو معاون رئیس جمهور از میان زنان توانمند هستند.
رئیس جمهور با بیان اینکه وضعیت زنان در جامعه یکی از سوالات و شاخص هایی است که می تواند برای هر حکومتی ذکر شود، گفت: یکی از معیارهای این دولت این بوده است که زنان، جوانان، اقوام و اقلبیت های مذهبی  بتوانند فرصت و شرایط فعالیت در جامعه را داشته باشند.
روحانی با بیان اینکه یکی از معیارهای دین مبین اسلام این بوده است که زنان در جایگاه متعالی خودشان قرار بگیرند، گفت: یکی از افتخارات انقلاب اسلامی هم همین است و آزاد بودن فعالیت زنان و داشتن فرصت لازم برای بروز دادن استعداداها و توانمندی هایشان از ویژگی های نظام اسلامی است.
رئیس جمهور با اشاره به جایگاه و منزلت زنان در دین مبین اسلام، گفت: دردوران جاهلیت دختر را به عنوان ننگ در خانواده خود تلقی می‌کرد ند اما با آموزه‌های دین اسلام، زنان در کفه مساوی با مردان قرار گرفتند.
روحانی با اشاره به تأثیر و نقش زنان در فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی، گفت: اگر خانم‌ها اراده کنند، فرد، جناح و یا تفکری را بر مسند قدرت قرار دهند از این توان و قدرت برخوردار هستند. همچنان که در انتخابات‌ گذشته تأثیر نقش و فعالیت آنها را مشاهده کردیم.
رئیس جمهور اظهار داشت: یکی از افتخارات انقلاب اسلامی در حوزه زنان و خانواده است اما متأسفانه این موضوع به خوبی تبیین و معرفی نشده و آمارها و اطلاعات در این زمینه اعلام نشده است.
روحانی با اشاره به فعالیت و حضور گسترده بانوان در شرکت‌های دانش‌بنیان، اظهار داشت: امروز بانوان زیادی در شرکت‌های دانش‌‌بنیان مشغول فعالیت و مدیریت هستند و البته توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان نیز کمک کرده که ظرفیت های زنان جامعه بهتر ظهور و بروز پیدا کند. همچنان که اقتصاد دیجیتال نیز کمک کرده تا خانم‌ها از توان و استعداد خود به خوبی استفاده کنند.
رئیس جمهور در ادامه به نقش بانوان در مقابله با ویروس کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: ویروس کرونا مشکلات بزرگی را برای کشور ما و جامعه بشری ایجاد کرده است و در مقابله با این ویروس که یکبار هم توانستیم بر آن فائق شویم، خانم ها در نقش پرستار و پزشک ،نقش ارزشمندی داشته اند.
روحانی گفت: خوشبختانه هفته آینده، واکسیناسیون کادر درمان که در خط مقدم مقابله با ویروس کرونا قرار دارند، به طور کامل انجام می‌شود و تا پایان هفته، بیش از یک میلیون نفر واکسن دریافت می‌کنند و این می‌تواند آرامش بیشتری برای این عزیزان به همراه داشته باشد.
رئیس جمهور با بیان اینکه بانوان جامعه در بخش آموزش از نقش والایی برخوردار هستند و در بخش‌ها و رده‌های مختلف آموزشی حضور فعال و تأثیرگذار دارند، تصریح کرد: معتقدم همچنان بایستی در بخش توانمندسازی، فعالیت‌های خود را ادامه دهیم، تا هر چه بیشتر بتوان استعداد و ظرفیت بانوان را شکوفا کرد.
روحانی همچنین اظهار داشت: در طول دولت تدبیر و امید اقدامات ارزشمندی در زمینه توانمندسازی و مهارت‌آموزی و ارتقاء بانوان کشورمان انجام شده است و امیدوارم دولت بعدی نیز همین مسیر را ادامه دهد.
رئیس جمهور در ادامه به حضور فعال و افتخار آفرینی بانوان در عرصه‌های مدیریتی کشور اشاره کرد و گفت: در آغاز دولت تدبیر و امید فقط 5 درصد خانم‌ها در مدیریت میانی و بالا حضور داشتند و هدف‌گذاری این دولت رسیدن به رقم 30 درصد بود که امروز به این رقم نزدیک‌تر شده‌ایم و به حدود 26 درصد دست یافته‌ایم.
روحانی خاطر نشان کرد: همچنان که در ابتدای دولت یازدهم برنامه‌ای برای صد روز ابتدایی داشتیم امیدوارم با یک برنامه صد روزه پایانی هم قدم‌هایی را برای خدمت به مردم برداریم و مردم نیز در انتخابات حضور پرشکوهی داشته باشند تا با یک انتخابات شکوهمند دولت بعدی فعالیت خود را آغاز کند.
حسن روحانی در ایام تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری دوره یازدهم در یک برنامه زنده تلویزیونی گفته بود:‌ «راه‌حل‌های کوتاه‌مدت یک ماه و 100روزه برای حل مشکلات و معضلات اقتصادی، اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی در دولت تدبیر و امید پیش‌بینی شده است که با این برنامه ما می‌توانیم در یک فرصت کوتاه شاهد تحول اقتصادی باشیم».
عبارتی که در بالا از آن عبور کردید، همان جمله معروف حجت الاسلام حسن روحانی در هیاهوی رقابت‌های قبل از انتخابات 92 و بعد از آن بود؛ حسن روحانی در اولین برنامه تبلیغاتی‌اش در رسانه ملی 7 خرداد سال 92 مقابل دوربین برنامه‌ای با اسم «با دوربین» قرار گرفت و درباره برنامه‌هایش برای اداره کشور با مردم سخن گفته بود.
پس از گذشت 100 روز اول دولت،‌ انتقادها به عملکرد دولت و روحانی به دلیل عملی نشدن این وعده‌ها و حل نشدن مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم شدت یافت و به‌ مرور اظهارات دولتمردان و نزدیکان رئیس‌جمهور این‌گونه عوض شد که روحانی نگفت مشکلات را حل می‌کند بلکه قصد دارد برنامه‌های خود را برای حل مشکلات اعلام کند.
این درحالی بود که حجت الاسلام حسن روحانی در اولین نشست خبری خود پس از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم با مورد توجه قرار دادن وعده‌های انتخاباتی گفت: "می‌خواهم بگویم که وعده‌های انتخاباتی را فراموش نخواهم کرد از خدا می‌خواهم به من توفیق دهد تا به همه آنها عمل کنم. البته ملت توجه دارد که همه کارها بر مبنای زمان و طبق اولویت‌ها دنبال خواهد شد.
من خدا را گواه می‌گیرم در ایام انتخابات کمتر به‌فکر رقابت بودم و بیشتر تمرکزم روی مسائل کشور و سخنان زیبای ملت در کوی و برزن بودم".
متن اظهارات حسن روحانی در سایت شخصی‌اش، نشان می‌داد که وی عینا بر حل مشکلات 100 روزه تاکیده کرده بود. حتی محمدرضا نعمت‌زاده رئیس ستاد انتخاباتی حسن روحانی که وزیر صنعت دولت شده بود: گفته بود "روحانی در نظر دارد در 100 روز و یا 3 ماه اول کار بعضی اقدامات کوتاه‌مدت را انجام دهد، امیدواریم یکی از این مسائل مهم موضوع اقتصاد و معیشت مردم باشد تا قدم‌های اولیه محکم برداشته و شاهد شکل‌گیری حماسه اقتصادی نیز باشیم".
حالا؛‌ به نظر می‌رسد رئیس‌جمهور در ماه‌های پایانی دولت، بار دیگر قصد دارد، منکر وعده انتخاباتی‌اش شود و در حالی که هنوز پس از گذشت حدود 8 سال، مردم نتوانستند طعم حل مشکلاتشان در 100 روزه اول دولت را بچشند، آیا می‌توانند به وعده جدید روحانی برای 100 روز پایانی دولت خوشبین باشند؟

ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.