حدیث روز :
امام صادق(ع) می فرماید : کسی که همت بر انجام کار خیری کرده در عمل به ان تسریع کند و آن را به تاخیر نیندازد.


» » حمله پلیس فرانسه به مقر گروهک تروریستی منافقین

حمله پلیس فرانسه به مقر گروهک تروریستی منافقینپلیس فرانسه ساعاتی قبل به یکی از مراکز گروهک تروریستی منافقین در پاریس حمله کرده است.

...

به گزارش کاوش نیوز، رسانه های فرانسوی خبر دادند پلیس فرانسه ساعاتی قبل به یکی از مراکز گروهک تروریستی منافقین در پاریس حمله کرده است.

رسانه‌های فرانسوی عنوان کرده‌اند که جمهوری اسلامی بارها از فرانسه مطالبه برخورد با منافقین به دلیل اقدامات ضد امنیتی و تروریستی این گروهک داشته و خواهان پایان میزبانی فرانسه از آن‌ها بوده است.

پیش از این، پلیس آلبانی نیز در خرداد سال گذشته به مقر اشرف ۳ در پایتخت این کشور حمله کرده بود و حالا در ادامه روند دیپلماسی عزتمندانه جمهوری اسلامی، به نقل از رسانه‌های فرانسوی، عصر امروز پلیس فرانسه به یکی از مراکز گروهک تروریستی منافقین در شهر پاریس حمله کرده است.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.