ثبتنام ۵۶ داوطلب در انتخابات شورای شهر گلستان
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان از ثبتنام ۵۶ نفر در روز دوم انتخابات شورای شهر گلستان خبر داد.
به گزارش کاوش نیوز، محمد حمیدی عصر دوشنبه ۲۲ دی، در نشست با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: ثبتنام انتخابات از روز گذشته در استان گلستان آغاز شده و تمامی ۱۴ فرمانداری شهرستان به فراخور تعداد داوطلبین تعدادی را ثبتنام کردهاند.
وی با بیان اینکه در دو روز اول ثبت نام داوطلبان انتخابات شورای شهر استان ۷۳ نفر در ۱۴ فرمانداری استان ثبتنام کردند، گفت: در روز اول ۱۶ نفر و امروز نیز ۵۶ نفر ثبتنام کردهاند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با توضیح اینکه ثبتنام بهصورت برخط انجام میشود که از طریق تلفن همراه، رایانه شخصی و کافینتها امکانپذیر است و نیازی نیست که داوطلبان بهصورت حضوری مراجعه کنند.
محمد حمیدی از بانوان و جوانان بهویژه نخبگان و کسانی که تجربه مدیریت شهری را دارند، درخواست کرد تا با ثبتنام در انتخابات شورای شهر به افزایش مشارکت کمک کنند.
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.



ارسال نظر