حدیث روز :
پیامبر اکرم (ص) می فرماید : بالاترین درجه بهشت فردوس است و اگر چیزی از خدا می خواهید فردوس را طلب کنید.


» » » » آغاز طرح برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی در گلستان
تاریخ انتشار: 25-01-1403, 21:53
پ

فرمانده انتظامی استان گلستان از آغاز طرح پلیس برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی در حوزه حجاب و عفاف در استان خبرداد.

...

کاوش نیوز-الهه قهرمان، فرمانده انتظامی استان گلستان از آغاز طرح «نور» برای برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی در حوزه حجاب و عفاف از امروز«شنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۳» همزمان با سراسر کشور در این استان خبر داد.

سردار سعید دادگر اظهار کرد:‌ برخورد با بدحجابی علاوه بر اینکه الزام قانونی است، درخواست و مطالبه اقشار مختلف مردم از دستگاه های متولی از جمله پلیس می باشد.

فرمانده انتظامی استان گلستان افزود: طرح نور در همه معابر و اماکن عمومی با جدیت بیشتر دنبال می شود و کشف حجاب مساوی با قانون شکنی است و پلیس براساس قانون با هنجار شکنان و ناقضان برخورد قانونی خواهد کرد.

سردار دادگر با بیان اینکه اجرای این طرح، ارتقای امنیت اخلاقی و رضایت عمومی از تلاش فراجا برای تامین امنیت و آرامش را در استان به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: بانوان و دختران عفیف و نجیب سرزمینمان و آحاد شهروندان خود را ملزم به رعایت حجاب و پوشش اسلامی می دانند و اندک افراد بدپوشس نیز ضمن همکاری، به تذکرات پلیس توجه کرده وپوشش خود را اصلاح کردند که این تمکین به درخواست خادمین خود در انتظامی جای تقدیر و تشکر دارد


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.