6
نفر هنگام آزمایش واکسنی که به طور مشترک توسط شرکت امریکایی پی فایرز و بیوان تک آلمانی ساخته شده، جان خود را از دست داده اند.
به گزارش کاوش نیوز به نقل از اسپوتنیک، سازمان غذا و داروی امریکا اعلام نمود که تاکنون شش نفر از داوطلبان در آزمایش واکسین فایزر که به طور مشترک توسط شرکت امریکایی پی فایرز و شرکت آلمانی بیون تک ساخته شده است، جان خود را ازدست داده اند.
دواطلب دوم تزریق واکسن کرونا 60 روز پس از واکسیناسیون دچار ایست قلبی شد و سه روز بعد جان خود را از دست داد.
در گروه دیگر از داوطلبان، دو نفر دیگر بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی فوت کردند. اکثر این افراد بالای 55 سال بوده اند.
پیش از این، اوغور شاهین، مدیر عامل شرکت دارویی بیوانتک آلمان گفت: واکسن کرونا که در همکاری با شرکت آمریکایی فایزر ساخته شده است، می تواند تا پایان سال جاری توسط سازمان های مربوطه در ایالات متحده و اتحادیه اروپا تأیید شود. به گفته وی، سازمان غذا و داروی ایالات متحده ممکن است در اوایل یا اواسط دسامبر مجوز استفاده از واکسن را صادر کند و همچنین سازمان مربوطه در اتحادیه اروپا نیز ممکن است استفاده از واکسن را در نیمه دوم دسامبر تأیید کند. پیش از این گزارش شده بود که تجزیه و تحلیل نهایی داده های حاصل از آزمایشات بالینی واکسن کرونای "بیوان تک-فایزر" تأثیر آن را 95٪ نشان داد.
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.



ارسال نظر