حدیث روز :
امام باقر (ع) می فرماید : سخن طيّب و پاكيزه را از هر كه گفت بگيريد ، اگرچه او خود ، بدان عمل نكند.


» » » » ۸۰ درصد شهروندان سمنان کارت ملی هوشمند دارند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: ۸۰ درصد شهروندان استان کارت ملی هوشمند دریافت کردند و لازمه استفاده از تمام کارکردهای کارت ملی هوشمند فراگیرشدن آن است.

...

کاوش نیوز: حبیب الله خجسته پور در نشست شورای هماهنگی ثبت احوال و نشست شورای راهبردی جمعیت استان سمنان در سالن کوثر استانداری افزود: فراگیر شدن کارت ملی هوشمند یک ضرورت است و همه باید برای پوشش ۱۰۰ درصدی و فراگیر شدن دریافت کارت ملی هوشمند در استان سمنان تلاش کنند.

وی با بیان اینکه اکنون ۲۰ درصد جمعیت استان سمنان کارت ملی هوشمند دریافت نکرده اند، ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی با آگاهی بخشی به کارکنان و جامعه هدف نقش مؤثری در اطلاع رسانی به مردم برای دریافت کارت ملی هوشمند دارند.

خجسته پور تصریح کرد: هنوز کارکرد واقعی کارت ملی هوشمند عملیاتی نشده و برای استفاده از تمام کارکرد آن برای تسریع و تسهیل در ارائه خدمات باید پوشش کارت ملی هوشمند فراگیر شود.

وی با بیان اینکه شماره ملی برای انتخابات اجباری است ولی استفاده از کارت هوشمند هنوز ابلاغ نشده است، اظهار داشت: رسانه‌ها ظرفیت مناسب برای اطلاع رسانی به مردم برای اخذ کارت ملی هوشمند هستند و باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: کارت ملی قدیم در استان سمنان از اول خرداد ۹۸ فاقد اعتبار است و حتی برخی واحدهای درمانی با کارت ملی هوشمند خدمات ارائه می‌دهند.

خجسته پور افزود: در آمار چهارگانه تولد، وفات، ازدواج و طلاق وضعیت کاهشی آمار طلاق در استان سمنان مطلوب است و باید این روند برای کاهش بیش از پیش در استان ادامه یابد.

وی ابراز داشت: کاهش نرخ ولادت و ازدواج باید آسیب شناسی شود و با فرهنگ سازی در جامعه با کمک ابرازهای مختلف مانند ظرفیت رسانه نرخ ولادت را در استان افزایش داد.

وی با بیان اینکه کارهای فرهنگی دیربازده هستند و برای ایجاد تعادل در جمعیت باید کار فرهنگی انجام شود، یادآور شد: کارهای فرهنگی نیازمند صرف هزینه است و اثرات آن در بلند مدت بروز می‌کند و ضروریست برای افزایش نرخ ولادت و ازدواج در جامعه برای افزایش جمعیت کارهای فرهنگی بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: در گذشته سیاست کشور فرزند کمتر زندگی بهتر بود و اکنون بعد از گذشت سال‌ها فرهنگ سازی اثر کرده و جمعیت با کاهش مواجه شده و برای افزایش نیازمند صرف زمان است.

خجسته پور افزود: ازدواج آسان، تغییر سبک زندگی، پرهیز از تجمل گرایی و اشرافی گرایی، کاهش سن ازدواج و افزایش فرزنداوری نقش مؤثر در افزایش جمعیت دارد.

وی یادآور شد: توجه به فرموده مقام معظم رهبری مبنی بر اصلاح سبک زندگی و زندگی کردن به سبک ایرانی اسلامی نقشی مؤثر در افزایش آمار ازدواج و فرزندآوری دارد.

وی اضافه کرد: برخی فکر می‌کنند تک فرزندی و نداشتن فرزند با توجه به مشکلات اقتصادی موجب زندگی بهتر می‌شود اما این تفکر در آینده که هنوز زیرساخت به خوبی برای سالمندان فراهم نشده مشکلات بیشتر از زمان فعلی را برای افراد ایجاد می‌کند.

خجسته پور با بیان اینکه در ۱۴ بند بیانیه مقام معظم رهبری درباره سیاست‌های جمعیتی تعریف شده است، گفت: وظیفه دستگاه‌های اجرایی مرتبط با هر بند بیانیه مشخص شده و باید در هر نشست گزارش از عملکرد خود برای تحقق بیانیه ارائه دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان گفت: برای ریشه یابی و حل مشکلات و موانع تعدیل جمعیت استان کار پژوهشی انجام شود و از کارهای پژوهشی انجام شده از سوی دانشگاه‌ها استفاده شود.


ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.