حدیث روز :
امام رضا (ع) می فرماید : دوست هركس عقل او و دشمنش جهل اوست.


» » خیانت بزرگ توتال به ایران در پارس‌جنوبی/ در فاز ۱۱، توتال اطلاعات ایران را به قطری‌ها داد تا ۳۰۰ حلقه چاه دیگر بزنند!
تاریخ انتشار: 12-03-1404, 02:05
پ

خیانت بزرگ توتال به ایران در پارس‌جنوبی/ در فاز ۱۱، توتال اطلاعات ایران را به قطری‌ها داد تا ۳۰۰ حلقه چاه دیگر بزنند!ابراهیمی‌اصل: توتال طرح چاه‌های فاز ۲ تا ۸ را برای آن دو لایه اختصاصی ایران تدوین کرده بود درحالی که باید آن دو لایه مشترک با قطر را هدف قرار می‌دادیم که ما بعدا این موضوع را متوجه شدیم.
...
کاوش نیوز: اصغر ابراهیمی‌اصل معاون اسبق وزیر نفت: ۱۱ سال بعد از تولید گاز قطر از میدان پارس‌جنوبی، ما نیز در لب مرز، فاز ۱ را اجرایی کردیم. اما بلافاصله توتال سر آقای زنگنه کلاه گذاشت که میدان را در اختیار بگیرد و محل حفاری چاه‌ها را برای ما تعیین کند.
توتال فازها را دور از مرز میدان با قطر تعریف کرد. میدان پارس‌جنوبی ادامه ارتفاعات زاگرس است که زیر زمین می‌رود و در طرف ایران ۴ لایه و در طرف قطر ۲ لایه است.
توتال طرح چاه‌های فاز ۲ تا ۸ را برای آن دو لایه اختصاصی ایران تدوین کرده بود درحالی که باید آن دو لایه مشترک با قطر را هدف قرار می‌دادیم که ما بعدا این موضوع را متوجه شدیم.
فاز ۱۱ مهمترین فاز پارس‌جنوبی برای ایران بود که توتال دو بار قرارداد بست ولی انجام نداد و در عوض قرارداد را پیش امیر قطر برد تا ۳۰۰ چاه دیگر به موازات مرز ایران توسط قطری‌ها حفاری شود.
 
 انتهای پیام/

ارسال نظر

اطلاعات
برای ارسال نظر، باید در سایت عضو شوید.